Deryalı Günler Cevizli Erişte
Malzemeler
2 Su Bardağı Erişte
5 Su Bardağı Su
1 Adet Et Suyu Tableti
2 Çorba Kaşığı Margarin
½ Su Bardağı Ceviz
Hazırlanışı
Suyu tencereye koyup kaynatın. Erişte ve et bulyonu ekleyip karıştırın. Erişte yumuşayana kadar pişirin ve süzün.Cevizleri bıçakla küçük küçük doğrayın. Margarini tencereye alıp eritin.Cevizi ekleyip yağ köpük köpük olana dek bekleyin.(Yağın köpük köpük olmasını beklerken yakmamaya dikkat edin.Yağ köpük köpük olduğunda erişteyi ekleyin ve birkaç kez karıştırın. Tencereyi ocaktan alın. Erişteyi servis tabağına aldıktan sonra dilerseniz üzerini bütün cevizlerle süsleyerek servis yapın.
Malzemeler
2 Su Bardağı Erişte
5 Su Bardağı Su
1 Adet Et Suyu Tableti
2 Çorba Kaşığı Margarin
½ Su Bardağı Ceviz
Hazırlanışı
Suyu tencereye koyup kaynatın. Erişte ve et bulyonu ekleyip karıştırın. Erişte yumuşayana kadar pişirin ve süzün.Cevizleri bıçakla küçük küçük doğrayın. Margarini tencereye alıp eritin.Cevizi ekleyip yağ köpük köpük olana dek bekleyin.(Yağın köpük köpük olmasını beklerken yakmamaya dikkat edin.Yağ köpük köpük olduğunda erişteyi ekleyin ve birkaç kez karıştırın. Tencereyi ocaktan alın. Erişteyi servis tabağına aldıktan sonra dilerseniz üzerini bütün cevizlerle süsleyerek servis yapın.
Malzemeler
2 Su Bardağı Erişte
5 Su Bardağı Su
1 Adet Et Suyu Tableti
2 Çorba Kaşığı Margarin
½ Su Bardağı Ceviz
Hazırlanışı
Suyu tencereye koyup kaynatın. Erişte ve et bulyonu ekleyip karıştırın. Erişte yumuşayana kadar pişirin ve süzün.Cevizleri bıçakla küçük küçük doğrayın. Margarini tencereye alıp eritin.Cevizi ekleyip yağ köpük köpük olana dek bekleyin.(Yağın köpük köpük olmasını beklerken yakmamaya dikkat edin.Yağ köpük köpük olduğunda erişteyi ekleyin ve birkaç kez karıştırın. Tencereyi ocaktan alın. Erişteyi servis tabağına aldıktan sonra dilerseniz üzerini bütün cevizlerle süsleyerek servis yapın.
Malzemeler
2 Su Bardağı Erişte
5 Su Bardağı Su
1 Adet Et Suyu Tableti
2 Çorba Kaşığı Margarin
½ Su Bardağı Ceviz
Hazırlanışı
Suyu tencereye koyup kaynatın. Erişte ve et bulyonu ekleyip karıştırın. Erişte yumuşayana kadar pişirin ve süzün.Cevizleri bıçakla küçük küçük doğrayın. Margarini tencereye alıp eritin.Cevizi ekleyip yağ köpük köpük olana dek bekleyin.(Yağın köpük köpük olmasını beklerken yakmamaya dikkat edin.Yağ köpük köpük olduğunda erişteyi ekleyin ve birkaç kez karıştırın. Tencereyi ocaktan alın. Erişteyi servis tabağına aldıktan sonra dilerseniz üzerini bütün cevizlerle süsleyerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder